top of page

Kerkgebouwwedstrijd

Dit jaar bestaat de Adventskerk 100 jaar. Gedurende het hele jaar worden er allerlei feestelijkheden en activiteiten georganiseerd om de jarige kerk in het stralend middelpunt te zetten.

 

Deze zomer staat in het teken van een expositie in de kerk. Op maar liefst 4 zaterdagen in de maanden mei en juni, staan de deuren van de kerk wagenwijd open. Op deze dagen organiseert de Adventskerk onder meer een tentoonstelling die het verhaal van 100 jaar kerk aan bezoekers probeert te vertellen. De expositie wordt ondersteund door dans- en muziekvoorstellingen, een virtuele torenklim, een spannende escape room én een kerkgeBOUWwedstrijd.

 

Meedoen?

Via onderstaand aanmeldingsformulier kan iedereen zich opgeven om mee te doen met deze bouwwedstrijd. Leeftijd maakt niet uit. Een professionele jury, waaronder de wethouder van cultuur, zal de ingeleverde bouwwerken beoordelen. De bekendmaking van de juryprijs is op 11 juni. Er zijn mooie prijzen te winnen!

 

Er is ook een publieksprijs. Bezoekers van de open dagen in mei en juni, kunnen een stem uitbrengen op hun favoriete bouwwerk die daar te zien is. Meer stemmen, betekent meer kans op het winnen van de publieksprijs. De winnaar van de publieksprijs wordt op 25 juni bekendgemaakt.

 

Bouwopdracht

De opdracht voor deze wedstrijd is eenvoudig:

 

Bouw de 100-jarige Adventskerk na!

Voor meer informatie over deze leuke bouwwedstrijd, waar je bouwwerk aan moet voldoen, de deadline voor het inleveren van je bouwwerk, etc, klik hier.

Adventskerk kerkgebouwwedstrijd.jpg
Ik doe mee met de kerkgeBOUWwedstrijd

Aan de slag. Veel bouwplezier!

Aanmeldingformulier
bottom of page