top of page

CD bestelformulier

 

Alstublieft! Een dubbel-cd van Simon Stelling op het gerestaureerde Steinmeyer-orgel. Eén cd met een zorgvuldig samengesteld programma met Franse, Duitse en Engelse orgelwerken, van onder meer Alexandre Guilmant, César Franck en Sigfrid Karg-Elert. En daarnaast één cd met orgeltranscripties van beroemde orkestwerken, zoals de New World Symphony van de Tsjechische componist Antonín Dvořák, en Le Cygne uit het Carnaval des Animaux van Camille Saint-Saëns. 

 

Simon Stelling: “Deze dubbel-cd biedt een unieke luisterervaring voor élke muziekliefhebber, dus ook als je niet zo snel orgelmuziek zou opzetten!”

 

De verkoopprijs van de dubbel-cd is € 18, bij online verkoop rekenen we + € 4 verzendkosten. Vul onderstaand formulier in, en vermeld onder opmerkingen het aantal cd’s dat u wilt bestellen.  

 

Het totaalbedrag voor het aantal bestelde CD(s) kan worden overgeboekt naar: NL37 RABO 0307 8964 98 t.n.v. Stichting Vrienden van de Adventskerk o.v.v. [VOOR- en ACHTERNAAM] – CD bestelling.

 

Na ontvangst van de betaling sturen we de CD naar u toe. 

 

De dubbel-cd is voor € 18 verkrijgbaar tijdens concerten van Vrienden van de Adventskerk (zie evenementenagenda). We zien u daar graag!

Bedankt voor uw CD bestelling!

CD voorkant.jpg
bottom of page