onze evenementen.

Dit en nog veel meer gaan we dit jaar organiseren.
Sun, Mar 22
Zondagmatinee Adventskerk - Simon Stelling en Aubrey Snell
Dit jaar gaan we op zondagmiddag speciale matinees in de Adventskerk verzorgen. Dit keer speelt Simon Stelling op vleugel samen met Aubrey Snell op saxofoon.
Sun, May 24
Zondagmatinee Adventskerk - Simon Stelling en Martine Straesser
Dit jaar gaan we op zondagmiddag speciale matinees in de Adventskerk verzorgen. Dit keer speelt Simon Stelling op vleugel samen met Martine Straesser. Zij is een geweldige alt/ mezzo zangeres.
Sun, Sep 06
Zondagmatinee Adventskerk - Simon Stelling en Sannie de Jongh
Dit jaar gaan we op zondagmiddag speciale matinees in de Adventskerk verzorgen. Dit keer speelt Simon Stelling op vleugel samen met fluitiste Sannie de Jongh.
Andere activiteiten of concerten.

Leerlingenavond

Simon Stelling organiseert elk jaar met Sannie de Jongh een leerlingenavond in de Adventskerk. Datum voor volgende avond is op 3 juli 2020.

Orgelconcerten

Vanwege de grondige restauratie van het Steinmeyer orgel, Simon Stelling tijdelijk het orgel niet kunnen bespelen. Hiervoor in de plaats zijn er zondagsmatinees.

Dwight Dissels