onze evenementen.

Dit en nog veel meer gaan we dit jaar organiseren.
Sun, Sep 06
Zondagmatinee Adventskerk - Simon Stelling en Sannie de Jongh
Dit jaar gaan we op zondagmiddag speciale matinees in de Adventskerk verzorgen. Dit keer speelt Simon Stelling op vleugel samen met fluitiste Sannie de Jongh.
Sun, May 24
Zondagmatinee Adventskerk - Simon Stelling en Martine Straesser *Afgelast*
Vanwege het COVID-19 virus, zijn we helaas genoodzaakt dit concert te annuleren.
Mon, May 04
Arnesen's Requiem * Afgelast*
Helaas moeten wij ook dit geplande concert op 4 mei annuleren vanwege het COVID-19 virus.
Sun, Mar 22
Zondagmatinee Adventskerk - Simon Stelling en Aubrey Snell
In verband met het Corona virus heeft de overheid besloten dat alle geplande evenementen met meer dan 100 bezoekers t/m 31 maart worden afgelast. Zo zijn er geen kerkdiensten en activiteiten in de Adventskerk. Wij volgen het advies en gelasten dit matinee concert op 22 maart af.
Andere activiteiten of concerten.

Leerlingenavond

Simon Stelling organiseert elk jaar met Sannie de Jongh een leerlingenavond in de Adventskerk. Datum voor volgende avond is op 3 juli 2020.

Orgelconcerten

Vanwege de grondige restauratie van het Steinmeyer orgel, Simon Stelling tijdelijk het orgel niet kunnen bespelen. Hiervoor in de plaats zijn er zondagsmatinees.

Dwight Dissels

• White Instagram Icon