top of page

Ik wil vriend worden.

Vrienden van de Adventskerk helpen mee om dit kostbaar en religieus erfgoed met orgel en interieur te behouden. Voor slechts € 25 per jaar (particulier) bent u vriend en geniet u van extra voordelen. Meerdere keren per jaar ontvangt u van ons een digitale Vrienden nieuwsbrief met leuke nieuwtjes en de concertagenda. Daarnaast bieden wij onze donateurs speciale kortingen aan op onze vaste evenementen en concerten, maar ook op de bijzondere éénmalige evenementen.

Dit zijn de Vrienden voordelen op een rijtje:

  • Voorrang op het bestellen van entreekaarten voor evenementen op de evenementenkalender. U krijgt voor de start van de officiële kaartverkoop een bericht waardoor u nooit te laat bent voor de aankoop van tickets. 

  • Meerdere keren per jaar een digitale Vrienden nieuwsbrief.

  • Als donateur geniet u van een aantal voordelen en kortingen.

  • Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft een culturele ANBI status. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt.

Ook zakelijke vrienden verwelkomen we graag! Ja, ik klik hier om vriend te worden. 

Vriendenpakketten

Particulier

Voor slechts €25,- per jaar ben ik al Vriend van de Adventskerk en geniet ik van de bovengenoemde voordelen.

zakelijk

Voor slechts €100,- per jaar ben ik al Vriend van de Adventskerk. Naast alle bovengenoemde voordelen krijg ik ook nog 10% korting op de huur als ik zelf een evenement organiseer in de Adventskerk. 

stuur een

EMAIL

Stuur ons een email door een van de icoontjes te klikken hierboven of hiernaast. Laat meteen weten of u particulier of zakelijk vriend wilt worden. 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrienden die ons willen steunen en plezier beleven aan de evenementen die wij organiseren. 

 

Zo kan iedereen die de Adventskerk een warm hart toedraagt en plezier beleeft aan de evenementen die de Adventskerk organiseert, vriend worden.

Een sponsorbijdrage voor een evenement op de evenementenkalender is ook meer dan welkom! We bespreken graag met u de sponsor mogelijkheden. 

bottom of page