top of page

Ik wil vriend worden.

Ontdek de pracht van de Adventskerk in het bruisende hart van Alphen aan den Rijn! 

 

Wij nodigen u uit om deel uit te maken van onze missie om dit prachtige historische monument te behouden en te laten schitteren.

 

Word vandaag nog onze vriend en geniet van een schat aan exclusieve voordelen voor slechts €25 per jaar (particulier). 

 

Als vriend ontvangt u regelmatig onze digitale nieuwsbrief boordevol interessante updates, concertagenda’s en leuke weetjes. Bovendien profiteert u van speciale kortingen op onze evenementen, variërend van vaste programma’s tot unieke eenmalige ervaringen.

 

Bovendien genieten onze vrienden van voorrang bij het bestellen van entreekaarten voor onze evenementen, zodat u nooit meer een uitverkochte avond hoeft te missen. En dankzij onze culturele ANBI-status bieden we onze donateurs zelfs extra belastingvoordelen!

 

Ontdek de voordelen van vriendschap met de Adventskerk en sluit u aan bij onze groeiende groep vrienden, allen liefhebbers van kunst, cultuur en geschiedenis en draag bij aan het behoud van dit schitterende en historische monument in Alphen aan den Rijn!

Ook zakelijke vrienden verwelkomen we graag! Ja, ik klik hier om vriend te worden. 

Vriendenpakketten

Particulier

Voor slechts €25,- per jaar ben ik al Vriend van de Adventskerk en geniet ik van de bovengenoemde voordelen.

zakelijk

Voor slechts €100,- per jaar ben ik al Vriend van de Adventskerk. Naast alle bovengenoemde voordelen krijg ik ook nog 10% korting op de huur als ik zelf een evenement organiseer in de Adventskerk. 

stuur een

EMAIL

Stuur ons een email door een van de icoontjes te klikken hierboven of hiernaast. Laat meteen weten of u particulier of zakelijk vriend wilt worden. 

Wij verwelkomen graag nieuwe vrienden die ons willen steunen en genieten van onze evenementen. Iedereen die de Adventskerk een warm hart toedraagt en plezier beleeft aan onze activiteiten kan vriend worden.

 

Daarnaast zijn wij altijd blij met sponsorbijdragen voor onze evenementen op de kalender. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor sponsoring te bespreken.

bottom of page