Ik wil vriend worden.

Voor slechts € 25 per jaar (particulier) geniet u van extra voordelen. Twee maal per jaar ontvangt u van ons een digitale Vriendennieuwsbrief met leuke nieuwtjes. Daarnaast krijgt u als donateur recht op een aantal voordelen en kortingen op onze vaste evenementen en concerten, maar ook op de bijzondere éénmalige evenementen. Zo ontvangt u als Vriend eenmalig gratis toegang tot een orgelconcert op de evenementenkalender.

Dit zijn de Vrienden voordelen op een rijtje:

• Voorrang op het bestellen van entreekaarten voor evenementen op de evenementenkalender. U krijgt voor de start van de officiële kaartverkoop een bericht waardoor u nooit te laat bent voor de aankoop van tickets.

• Tweemaal per jaar een digitale Vriendennieuwsbrief.

• Als donateur heeft u recht op een aantal voordelen en kortingen.

• Eenmaal gratis toegang tot een orgelconcert op de evenementenkalender.

Ook zakelijke vrienden verwelkomen we graag!

Vriendenpakketten

Particulier

Voor slechts €25,- per jaar ben ik al Vriend van de Adventskerk en geniet ik van de bovengenoemde voordelen.

zakelijk

Voor slechts €100,- per jaar ben ik al Vriend van de Adventskerk. Naast alle bovengenoemde voordelen krijg ik ook nog 10% korting op de huur als ik zelf een evenement organiseer in de Adventskerk.

stuur een

Stuur ons een email door een van de icoontjes te klikken hierboven of hiernaast. Laat meteen weten of u particulier of zakelijk vriend wilt worden.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrienden die ons willen steunen en plezier beleven aan de evenementen die wij organiseren.

Zo kan iedereen die de Adventskerk een warm hart toedraagt en plezier beleeft aan de evenementen die de Adventskerk organiseert, vriend worden.

Een sponsorbijdrage voor een evenement op de evenementenkalender is ook meer dan welkom! We bespreken graag met u de sponsor mogelijkheden.