top of page

za 14 mei

|

Adventskerk

Expositie en Virtuele torenklim Adventskerk

Prachtige verhalen en foto’s vertellen de geschiedenis van 100 jaar Adventskerk in Alphen aan den Rijn. Kom binnen, kom kijken en bewonderen. Naast deze expositie zijn er nog veel meer activiteiten zoals rondleidingen én een virtuele torenklim. GRATIS toegang. Open 11:00-16:00 uur.

Expositie en Virtuele torenklim Adventskerk
Expositie en Virtuele torenklim Adventskerk

Tijd en locatie

14 mei 2022, 11:00 – 16:00

Adventskerk, Julianastraat 69, 2405 CG Alphen aan den Rijn, Nederland

Over het evenement

Kom binnen, kom kijken! Omdat de Adventskerk 100 jaar in het centrum in Alphen aan den Rijn staat, vieren we dit een jaar lang met allerlei bijzondere festiviteiten voor jong én oud. Zo openen we een interessante expositie in de kerk, zijn er rondleidingen in de kerk, is er muziek en dans en is er zelfs een virtuele torenklim

Hoogtevrees of misschien slecht ter been? Geen probleem. Met deze virtuele torenklim is het mogelijk om de 40 meter hoge kerktoren te beklimmen voor een prachtig uitzicht over Alphen aan den Rijn. Onderweg kom je van alles tegen, zoals het carillon en de stadsbeiaardier. 

Op deze eerste expositiedag sluiten we af met een unieke dansvoorstelling door dansgroep I'm in Motion o.l.v. Frency van Duijn, in samenwerking met stadsorganist Simon Stelling over bijzondere gebeurtenissen uit de periode 1922-2022. De dansvoorstelling vindt plaats om 15.00-16.00 uur en is vrij toegankelijk.

De kerk is de hele dag open tussen 11:00- 16:00 uur. Toegang is GRATIS.

Deel dit evenement

bottom of page