top of page

Vijfde editie Gospel & Soul Night in Adventskerk

Vijfde editie Gospel & Soul Night in Adventskerk

Een jaarlijks terugkerende Gospel & Soul Night met deze keer Elijah Gospel & Soul Choir en Shirma Rouse

Alphen aan den Rijn 14 september 2023 – Het is alweer de vijfde editie van het jaarlijks terugkerend Gospelconcert in de Adventskerk in de laatste maand van het jaar. Deze keer treden, op vrijdagavond 15 december, het swingende Elijah Gospel & Soul choir en soulzangeres Shirma Rouse op in de kerk.

Met een ongekend breed repertoire bestaande uit traditionele gospelsongs, wereldberoemde soulhits en bekende musical- en popsongs, zorgt Elijah, het Leidsch/Alphense Gospel & Soul choir, voor een onvergetelijk optreden. Elijah werkt met eersteklas musici en brengt opzwepende muziek waarbij niemand stil kan blijven zitten. In 2019 trad dit koor ook op in een uitverkochte Adventskerk. Samen met Edilia Rombley gaven zij toen een spetterend optreden.

Shirma’s rijke, krachtige en soulvolle stem maakt haar een van de populairste zangeressen van Nederland. Zij is bekend geworden door haar werk als achtergrondzangeres bij onder andere Anouk, Chaka Khan, Michael Bolton, Candy Dulfer en Henny Vrienten. Daarnaast heeft zij meegedaan aan The Voice of Holland met nota bene Trijntje Oosterhuis (ook geen onbekende in de Adventskerk) als haar coach.

“Mooi dat we een lustrum editie mogen neerzetten. Deze Gospel & Soul Night in de Adventskerk is ondertussen een begrip in Alphen aan den Rijn en omstreken geworden. We werken hard met alle enthousiaste vrijwilligers om deze feestelijke vijfde editie weer tot een succes te maken,’ zegt Stichting Vrienden van de Adventskerk.


De kaartverkoop is gestart. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via de ticket site van Alphens.nl. Kosten zijn € 29,50 per ticket inclusief 1 pauze drankje. Vrienden van Stichting Vrienden van de Adventskerk (speciale leden) betalen een vriendenprijs, namelijk € 25 per ticket inclusief 1 pauze drankje. De opbrengst komt geheel ten goede aan het behoud van de bijna 101-jarige Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed in Alphen aan den Rijn.

Voor meer informatie over dit concert, het vriendenprogramma en de stichting in het algemeen verwijzen we naar de website van Stichting Vrienden van de Adventskerk.

28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page