top of page
_edited.jpg

Orgel Jukebox

simon speelt nummers op verzoek!

Het Steinmeyer orgel verkeert na een grondige restauratie weer in een topconditie. Alles, maar werkelijk ook alles is aangepakt; 2360 orgelpijpen zijn schoongemaakt, alle leertjes vervangen, de speeltafel is volledige uit elkaar gehaald en gerestaureerd, etc. En na 9 maanden hard werken, kunnen we eindelijk weer muziek horen uit het 'nieuwe' oude Steinmeyer orgel in de Adventskerk.

 

Op zondagmiddag 1 november worden er 2 Jukebox concerten georganiseerd. Simon Stelling speelt verzoeknummers op het orgel die vooraf ingestuurd kunnen worden door u. Dit mogen klassieke nummers zijn, religieuze nummers, maar ook pop nummers. Wat u maar wilt horen op het prachtige orgel!

Inzenden van een verzoeknummer kan tot en met 12 oktober a.s.. Na die datum zal Simon Stelling een selectie maken uit alle inzendingen. De kans bestaat dat niet alle ingezonden nummers op het repertoire zullen verschijnen. 

 

U bent uiteraard van harte welkom om te komen luisteren. Vanwege de maatregelen rondom Covid-19, zijn we genoodzaakt om maximaal 140 personen per concert in de kerk toe te laten. Inschrijven is tevens verplicht. 

Wanneer:

Zondagmiddag 1 november 2020

 

Tijd:

Start concert 1 om 13:30-15:00 uur

of

Start concert 2 om 16:30-18:00 uur

 

Locatie:

Adventskerk, Julianastraat 69, Alphen aan den Rijn

 

Toegang:

Vrij en voor iedereen

Selecteer een optie
Selecteer een optie

Bedankt voor de inzending!

bottom of page